PHOTOSUma the studio dog.Office and canteen details.
Hair and make-up room.

Greenscreen.Behind the scenes.


Filmstudio Amsterdam


Op zoek naar een professionele filmstudio in Amsterdam? Dan ben je bij Tungsten Studio zeker aan het goede adres. Tungsten Studio biedt diverse studio’s voor het schieten van film en foto’s. Zo kun je gebruik maken van een greenscreen en nog veel meer! Wij regelen alles voor je: van techniek tot de aankleding van de studio. Het zal je tijdens het maken van de foto’s aan niets ontbreken!


Fotostudio in Amsterdam huren?


Of je nu een film of fotostudio in Amsterdam zoekt voor het maken van foto’s voor een magazine of van artiesten: het kan allemaal. Je kunt onze fotostudio huren voor een dagdeel, meerdere dagdelen, een hele dag of meerdere dagen! We zijn hierin flexibel en alles is mogelijk bij Tungsten Studio. Wanneer je bij ons in Amsterdam een fotostudio huurt kun je gebruik maken van gratis parkeren, onze loading docks, een uitgebreide keuken waar we ook catering kunnen verzorgen, een productieruimte, een haar en make-up ruimte, gratis wifi en een douche. Kortom: alles wat je nodig hebt!


Fotostudio Amsterdam met greenscreen


Een greenscreen wordt steeds vaker gebruikt voor onder andere foto’s. Met zo’n greenscreen heb je geen dure decors meer nodig. Je kunt namelijk de groene achtergrond snel vervangen door bewegende of stilstaande beelden, net wat jij wil! We hebben alle techniek in huis voor de mooiste video’s of foto’s. Samen met jou zorgen we ervoor dat de dag op rolletjes verloopt en je het mooiste resultaat zal krijgen!


Tungsten studio als perfecte locatie


De ruimtes die bij Tungsten Studio te huur zijn, zijn breed inzetbaar. Zo ook als filmstudio! Wij bevinden ons net boven Amsterdam, in Broek in Waterland. Het is een centraal punt in Nederland dat makkelijk te bereiken is vanuit het noorden, oosten, zuiden of het westen van het land. Je kunt bij ons gemakkelijk parkeren. Kom je met openbaar vervoer? Ook dan zijn wij makkelijk te bereiken! Vanaf Amsterdam CS kun je bus 314 of 316 nemen en vanuit Amsterdam Noord (metro 52) bus 312 of 315.


Fotostudio bij Tungsten Studio in Amsterdam huren?


Wil je een studio huren in Amsterdam om foto’s of video te maken? Huur dan onze filmstudio bij Tungsten Studio net boven Amsterdam. Wij regelen alles voor je: van de techniek tot de aankleding van de studio. Aan niets zal het ontbreken! Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of direct reserveren? Stuur dan een e-mail naar colette@tungsten.nl. Heb je nog vragen of wil je onze andere studio’s huren? Dan kun je ook mailen of bellen naar 020-4181448. Wij helpen je graag verder!